Termeni si Conditii

Utilizarea magazinului nostru online implica acceptarea acestor termeni si conditii, de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. Acestea se pot modifica fara o notificare prealabila, www.resort-amenities.ro asumandu-si acest drept.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. 

Securitatea Datelor Personale

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.resort-amenities.ro numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producatori / distribuitori  si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Firma noastra nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit pentru produsele deteriorare in timpul transportului sau ulterior.Imaginile publicate pe site au TITLU DE PREZENTARE, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). www.resort-amenities.ro isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, etc) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate informatiile si elementele prezente pe site-ul nostru, cum sunt: imagini, descrieri, texte, grafica, programe, scripturi, elemente de grafica WEB si baza de date sunt proprietatea www.resort-amenities.ro si sunt aparate de legislatia privind drepturile de autor si drepturile conexe.Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. 

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel de pe site in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si internationala , astfel, se va face oriunde in  tarile avizate Uniunii Europene. www.resort-amenities.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In functie de  valoarea si cantitatea comenzii de va stabili si pretul aferent livrarii produselor. Livrarea produselor va fi gratuita pe teritoriul Romaniei  doar pentru comenzile care depasesc valoarea de 10.000 euro (inclusiv TVA) si peste 15.000 euro (inclusiv TVA)  oriunde in Europa. www.resort-amenities.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efecua in momentul finalizarii comenzii. www.resort-amenities.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre www.resort-amenities.ro la adresa de e-mail office@resort-amenities.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul www.resort-amenities.ro, la o data ulterioara. In acest caz www.resort-amenities.ro va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor.

Utilizatorii care viziteaza site-ul pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor , care pot fi publicate pe site sau pe contul de Facebook dupa o aprobare prealabila. www.resort-amenities.ro isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. www.resort-amenities.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii noastre si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane www.resort-amenities.ro nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, servere, browsere. Site-ul www.resort-amenities.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea noastra nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. www.resort-amenities.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului nostru.

Dreptul de returnare a produselor.

Clientul are dreptul de a notifica in scris www.resort-amenities.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand integral cheltuielile transpotului de retur . Pentru orice astfel de cerere sau notificare va trebui sa ne trimiteti un e-mail pe adresa office@resort-amenities.ro. Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi solicitarea respectiva. Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicate/agreate sau neridicarea unui colet aferent unei comenzi ferme atrage dupa sine refuzul unor comenzi ulterioare si inceperea demersurilor de recuperare a pagubelor create magazinului nostru

ATENTIE!

- Nu primim colete cu plata ramburs. Nu primim retururi prin Posta , ci  doar prin firme de curierat .

- Produsele din categoria "OFERTE" nu se pot returna!

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.resort-amenities.cro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 14 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza unde domiciliaza. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.